Önnestads BOIF

Referat: Hjärsås/Värest.IF - Önnestads BOIF

Då var det dags för andra träningsmatchen och denna gången stog Önnestad BoIF för motståndet.
Önnestad kommer vi ihåg som ett hårt fysiskt lag som gärna går in i närkamperna.

Vi öppnar övertygande och kommer upp bra i planen. Redan i 2:a minuten har vi ett skott från Nisse men som tar i stolpen returen kommer men dessvärre skjuter vi utanför.
Önnestad är snabba med att vända när de vinner bollen från oss och vi får en ganska böljande inlednig första 5 minuterna.
I minute nummer 8 så kommer Emil med ett väl placerat inlägg som Sebban förvaltar på allra bästa sett och ger oss ledningen men 1-0.
Efter målet så tar vi över spelet mer och mer.
I 14:e minuten är det dags igen och vi får ett fint uppspel med Nisse som passar bollen till Oscar S som fint kan lägga in 2-0 till vår favör.
Efter vårt andra mål så börjar Önnestad trycka på lite mer men de lyckas inte komma upp i banan tillräckligt för att komma på avslut.
i 41:a minuten får Önnestad in bollen i straffområdet och det blir en ganska trasslig situation som tyvärr Önnestad lyckas bäst med och de får in 2-1 bakom Danne.
Önnestad fortsätter att jobba på och i den 44:e minuten får Önnestad upp en fin boll i djupet där vi tyvärr ligger fle och har ingen spelare i djupet detta resulterar i att motståndaren iprincip får fri väg från mittplan och lyckas trycka in 2-2.
Signalen går och vi går in i pausvila med 2-2.

När andra halvleken börjar så fortsätter Önnestad att trycka på efter att ha hämtat upp ett 2-0 underläge till 2-2.
Nu är det vi som har svårt att få upp bollen till avslut vi blir ofta pressade ut på kanterna och kan inte göra så mycket bra av det från det läget.
Men vi rycker upp oss och börjar komma igång igen efter 8 minuter i andra.
I den 55:e minuten gör vi endel byten vilket gynnar oss för vi börjar få mer kontroll på bolen på offensiv planhalva.
Vi spelar på och rullar bollen bra och det ger oss utdelning i den 60:e minuten passar Emil bollen till Rasse i straffområdet som i sin tur passar bollen snett framåt till Max till vänter om målet som trycker in 3-2 i målets högra sida.
Vi fortsätter med att ha fin rulle på bollen i våra uppspel.
Men tyvärr gör vi en miss i den 31:a minuten där vi blir av med bollen på kamten på egen planhalva som leder fram till att Önnestad får in 3-3 målet.
Resten av matchen fortsätter vi att rulla bollen men vi kommer inte på avslut och vi håller tätt bakåt och matchen slutar 3-3.

Ska vi göra en kort summering av matchen så är det väll att spelet vi har de första 30 minuterna är jäkligt bra.
Vi spelar bra och har ett bra passningsspel och tempo.
2 av Önnestads mål blir pga misstag från oss men det är inte värre än att vi tar det med oss och jobbar på att inte göra samma misstag igen.